Blog

Polarizált fény az állatok gyógyulásáért!

Polarizált fény az állatok gyógyulásáért!

Számtalan orvosi, szakmai publikáció jelent meg arról, hogy a polarizáltfény-terápiát sikeresen alkalmazták embereken: például sebgyógyításkor, húzódások, vagy törések esetén, vagy akár bőrsérülések, traumák esetén. Azt viszont kevesen tudják, hogy a polarizáltfény-terápia segíthet az állatokon is: legyenek haszonállatok, vagy a házi kedvencünk.
Tovább
Így hat ránk a polarizált fény!

Így hat ránk a polarizált fény!

A napfény, azaz a fény gyógyító hatásáról már Hippokratész is említést tesz, igaz, utána sokáig, méltatlanul feledésbe merült, és csak a reneszánsz korban fedezték fel újra: mint sok minden mást. A polarizált fényt az orvostudomány a múlt század negyvenes évei óta használja. De hogyan hat ránk a polarizált fény? Mi a polarizált fény titka?
Tovább
Polarizált fénnyel a pattanások ellen

Polarizált fénnyel a pattanások ellen

Az a baj a pattanásokkal, hogy a lehető legrosszabbkor sújtják a fiatalokat: abban az élethelyzetben, amikor kifejezetten érzékenyek a külső visszajelzésekre, akkor, amikor úgy gondolják, hogy a legszebbnek kell lenniük: akkor, amikor minden egyes pici pattanás komoly lelki sérülést okozhat. Vedd fel a harcot a pattanás ellen polarizált fénnyel.
Tovább
Minden amit a polarizált fényről tudni kell!

Minden amit a polarizált fényről tudni kell!

Szinte mindenki hallott már a polarizált fényről, de azt kevesen tudják, hogy pontosan mire való, milyen hatása van az emberekre, hol, és hogyan használják. Pedig a polarizáltfény-terápiás eszközök évtizedek óta segítenek a kozmetikában, és a gyógyászatban is. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a polarizált fényről.
Tovább
Szezonális depresszió? - El innen!

Szezonális depresszió? - El innen!

Van aki egyszer régen már találkozott vele, van aki már jól ismeri és van akinek még teljesen új ez a dolog! Sokan hangoztatják, hogy viszolyognak a téltől. Majdnem mindenki meleg napos trópusi vidékre vágyik, ahol a mínusz fokokról hírből sem lehet hallani!
Tovább

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése