Polarizált fénnyel a pattanások ellen

Polarizált fénnyel a pattanások ellen

Polarizált fénnyel a pattanások ellen

Az a baj a pattanásokkal, hogy a lehető legrosszabbkor sújtják a fiatalokat: abban az élethelyzetben, amikor kifejezetten érzékenyek a külső visszajelzésekre, akkor, amikor úgy gondolják, hogy a legszebbnek kell lenniük: akkor, amikor minden egyes pici pattanás komoly lelki sérülést okozhat. Vedd fel a harcot a pattanás ellen polarizált fénnyel.

 

Szegény tinik

Minden segítőkész anyukának – és az összes kozmetikai cégnek - vannak ötletei arra, hogyan lehetne a leghatékonyabban eltüntetni a pattanásokat: van, aki arra esküszik, hogy ki kell nyomni. Más le akarja szárítani. Van, aki kozmetikumokban bízik, más a kozmetikusig megy segítségért. Ezek a reakciók teljesen természetesek, hiszen egy serdülőkorban levő kamasz úgy érzi, nem engedheti meg magának a pattanásokat, melyek elcsúfítják az arcát, vagy ami még talán rosszabb: a dekoltázsát.  

 

Pattanástalanító hadművelet

A serdülőkori pattanások legtöbbször a hormonális változások miatt alakulnak ki: valóban abban a periódusban, amikor a tini a legsérülékenyebb: egy felmérés szerint azoknak a tiniknek, akiknek pattanásos a bőrük, az önbizalma több mint 60%-kal alacsonyabb, mint azoknak, akiknek nincs. Sőt: mintegy 80%-uk eget rengető problémának érzi, és úgy nyilatkoznak, hogy megkeserítik az életüket a pattanások.

 

Mi a megoldás?

A pattanásokat valahogy el kell tüntetni, lehetőleg mihamarabb, és nyom nélkül. Fontos, a szakértelem, a türelem, a megfelelő kezelés, terápia, mert egy elhibázott lépés, és máris örök nyomot hagy a pattanás az arcbőrön, ami nem csak most, hanem a jövőben is komoly traumát okozhat a gyereknek: akár nap, mint nap.

 

A Polarisol polarizált fénye segíthet

Manapság egyre több kozmetikában van polarizáltfény-terápiás készülék, mely segíthet eltüntetni a pattanásokat, ráadásul a Polarisol polarizált fény hatása nem merül ki abban, hogy a pattanások eltűnnek.  Ha a Polarisol polarizáltfény-terápiát választod, a pattanások (az esetek egy részében, de nem mindig) száma átmenetileg megnőhet. Majd hirtelen csökkenni kezdenek, aztán nyomtalanul eltűnnek. Ekkor még nem érdemes abbahagyni a kezelést, mert a fényterápia majd segíti a hámosodást, míg végül szinte kivasalja az arcbőrt. A fényterápia eközben segít a stressz levezetésében, illetve a feszült, szorongó állapotot is javítja, amellyel, sokkal hosszabb hatást fejt ki, mint bármilyen más mód. A Polarisol polarizáltfény-terápia preventív hatású is, így csökkenti a pattanások lehetséges ismételt megjelenését.

(Arra az egyre kell figyelni, hogy nagyon gyulladt, akár gennyes pattanások esetében a kezelés nem alkalmazható.)

Kattints ide, és olvass el mindent a Polarisol bőrgyógyászati hatásairól: http://www.polarisol.com/borgyogyaszat

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése