Polarizáltfény-technológia

POLARISOL technológia

A POLARISOL polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszközök egy 30 éves múltra visszatekintő technológiai eljárás továbbfejlesztett, tökéletesített változatai.

A POLARISOL termékek magyar mérnöki tudás és szabadalom alapján, japán, német és amerikai csúcstechnológiára épülnek. Az alacsony hőhatással dolgozó készülékek nem károsítják a bőrszövetet és ultraibolya sugarakat sem tartalmaznak. A korábbi Brewster tükrös technológiával és a halogén izzó használatával szemben, ma már a többrétegű (multi-layer) polarizációs fólia rendszer, a kategóriájának legnagyobb optikai felülete és az innovatív LED technológia gondoskodik arról, hogy nagyobb mennyiségű és koncentráltabb fényt (400 -850 nm hullámhossztartomány) bocsáthassanak ki a POLARISOL készülékek. Az ergonomikus kialakítás és a tabletszerű design biztosítja a könnyű kezelhetőséget, az egyszerű szállítást és tárolást, az elegáns megjelenést és az igazi használati élményt.

Ennek eredménye, hogy a kibocsátott polarizált fény polarizáltsági foka a POLARISOL termékek esetében közel 100%-os.

A legújabb LED technológiának köszönhetően a termékek 20 000 óra üzemidővel rendelkeznek.

A japán többrétegű fóliarendszer, amely 99.7%-os polarizációt tesz lehetővé az amerikai CREE LED és a német OSRAM vállalatok világelső technológiájával párosul.

A POLARISOL alapítóinak döntése alapján a készülékeket Magyarországon gyártják, így a szellemi tudás, a meglévő és a jövőbeni fejlesztések eredményei nem külföldön, hanem hazánkban hasznosulnak, növelve a magyarországi munkahelyek számát. 

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése