Well - Being Tanácsadói - Karrier Lehetőségek

Well - Being Tanácsadói - Karrier Lehetőségek

A POLARISOL nemcsak a technológiában újít, hanem az értékesítésben is. Kiemelkedő jövedelemhez és karrier lehetőséghez juttatja ambiciózus munkatársait. A folyamatos képzés, az emberközpontú vezetői megközelítés, az inspiráló szakmai légkör a POLARISOL-nál valóban alapvető fontosságú. 

Mit kell ehhez tennie?

1. Regisztráljon és kérjük, pontosan töltse ki az alábbi adatokat.

2. Vegyen részt a cégünk központjában megrendezésre kerülő ingyenes Start Oktatáson, ahol sikeres vizsgát követően POLARISOL Well-Being Tanácsadóvá válhat.

3. Kössön Tanácsadói Szerződést cégünkkel, amely társas/egyéni vállalkozói megbízásos és magánszemélyként megkötött szerződéses formában is lehetséges.

Ha még nem rendelkezik POLARISOL készülékkel, lehetősége van kedvezménnyel megvásárolni saját Tanácsadói termékét (akár részletfizetéssel is), amely segítségére lesz munkája során.

Sikeres Tanácsadói munkáját innovatív My POLARISOL online webes felület támogatja, ahol nyomon követheti szerződései státuszát, aktuális jutalékszintjét, napi szinten tájékozódhat újdonságainkról. Mindennapi munkáját marketing és oktatási háttértámogatással segítjük.

 

Regisztrációját rögzítettük.
Munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a további teendőkkel.

termék a kosárban

Kosár megtekintése