Üzleti lehetőség

Csatlakozzon a POLARISOL polarizáltfény-terápiás készüléket forgalmazó vállalat Well-Being Tanácsadói csapatához, és tegyen szert kiemelkedően magas extra jövedelemre!

Mit kell tudni a termékről?

A POLARISOL egy olyan egyedülálló polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz, amelynek különleges optikai egysége és innovatív, nagymé­retű fénykibocsátó felülete a természetben nehezen hozzáférhető, éltető polarizált fényt nagyobb mennyiségben, kon­centráltan állítja elő.

A POLARISOL készülékek otthoni és professzionális használatra is alkal­masak, amelyek álta­lános megelőzési, regenerációs és közérzetjavító célokra lettek kifejlesztve.

A polarizált fény jótékony hatásairól itt olvashat bővebben: http://www.polarisol.com/mi-a-polarizalt-feny

Mit kell tudni a kereseti lehetőségről?

Egy egyedülálló, innovatív termék értékesítésének lehetőségét kínáljuk azoknak, akiknek fontos a saját és környezetükben élők egészsége, akik független, önálló jövedelemszerzésre kívánnak szert tenni egy egymást kölcsönösen támogató, professzionális értékesítési csapatban. Készülékeinket azoknak ajánljuk, akik nyitottak az alternatív gyógy- és szépségápolási módokra, valamint a hatékony egészségmegőrzésre. Küldetésünk, hogy minél több ember megismerhesse a polarizált fény jótékony hatásait és azokat saját és szerettei javára fordíthassa a mindennapokban.

Mit kínálunk?

  • Egy innovatív termék az országban elsőként való értékestésének lehetőségét
  • Motiváló bónuszrendszert
  • Szakmai fejlődési lehetőséget, folyamatos ingyenes képzések és tanácsadások keretében

Mit kell tudni a cégről?

A 2014-ben alapított POLARISOL Kft. vezetői azt a célt tűzték ki, hogy olyan innovatív polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszközöket alkossanak, amelyek mindenki számára elérhetővé teszik a polarizált fény jótékony hatásait.

A POLARISOL alapítóinak döntése alapján a készülékeket Magyarországon gyártják, így a szellemi tudás, a meglévő és a jövőbeni fejlesztések eredményei nem külföldön, hanem hazánkban hasznosulnak, növelve a magyarországi munkahelyek számát. 

Jelentkezzen ingyenes tanácsadói tréningünkre, ahol bővebben megismerheti termékeinket és üzleti modellünket:

Szeretnék több információt az üzleti lehetőségéről

Jöjjön el hozzánk és próbálja ki a POLARISOL termékeket:

Ingyenes termék kipróbálás

Szeretnék bővebb információt a POLARISOL üzleti lehetőségeiről.

termék a kosárban

Kosár megtekintése