POLARISOL Medical Innova

Fényterápia maximális kezelési felülettel
POLARISOL Medical Innova

A POLARISOL Medical Innova a polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszközök legújabb és legmodernebb változata, amely teljesebbé, egészségesebbé és boldogabbá teheti az Ön és családja életét is.

Otthoni családi és professzionális humángyógyászati, állatorvosi használatra, wellness- és spa terápiás központokban, gyógyfürdőkben, szépségsza­lonokban, sportklubokban, fodrászatokban egyaránt ideális készülék.

Az innovatív, többrétegű (multi-layer) polarizációs fóliarendszer és LED technológia, a kiemelkedő tervezés és a tabletszerű design lehetővé teszi, hogy a POLARISOL Medical Innova egy könnyen használható, nélkülözhetetlen eszköz legyen, része az Ön mindennapi életének.

A POLARISOL Medical Innova 25 kg súlyú, a készülék polarizált fényével megvilágítható testfelület pedig kategóriájában a legnagyobb, több mint 1600 cm².

Ha a POLARISOL Medical Innova mellett dönt, nemcsak egy gyógyító és általános közérzetjavító orvostechnikai eszközt választ családjának, hanem egy olyan készüléket is, amely akár orvosi, állatorvosi rendelőjének vagy kozmetikai, wellness szalonjának értékes munkaeszköze lehet.

Már napi 15-20 perces használattal érezheti a polarizált fény jótékony hatásait.

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése