Polarisol termékek - Fényterápiás Készülékek

POLARISOL polarizált fényt kibocsátó orvostechnikai és közérzetjavító (well-being) készülékek

A POLARISOL-nak köszönhetően a fény energiájának évszázadok óta ismert pozitív hatásai egyesülnek a legkorszerűbb polarizációs és LED-es fénytechnológiákkal.

A POLARISOL orvostechnikai készülékek, a POLARISOL Medical Pro a POLARISOL Medical Mobilo és a POLARISOL Medical Innova egy 30 éves múltra visszatekintő találmány, forradalmi technológiai innovációja.

Magyar szabadalom alapján, a legfejlettebb japán, német és amerikai technológiával készült, segíti a gyógyulás, a jobb közérzet megteremtését, az egészségesebb életvitel kialakítását.

A napfényhez hasonló módon ható sugarai fokozzák a szervezet energiaellátottságát, optimalizálják működését.

A polarizált fény közismert jótékony hatásait valóban hosszú éveken át élvezheti, hiszen a POLARISOL technológia közel 20 000 órányi folyamatos működést biztosít.

A világszínvonalú, magyar gyártói háttérrel rendelkező POLARISOL polarizált fényt kibocsátó orvostechnikai készülékei a legmodernebb technológiákat egyesítik.

A termékekben innovatív japán többrétegű (multi-layer) polarizációs fólia valamint amerikai és német fényforrásgyártók korszerű technológiái egyesülnek.

A POLARISOL termékek 400-850 nm-ig terjedő hullámhossz tartományban működnek, ezért sokkal alacsonyabb és a bőrszövet számára ideális a hőhatás, mint az egyéb technológiákon alapuló, polarizált fénnyel működő készülékek esetében.

A nagyméretű POLARISOL INNOVA 36 LED-el és 6 infra izzóval, a POLARISOL Medical Pro 16 LED-del és 9 infra izzóval működik, míg a POLARISOL Medical Mobilo 4 LED és 2 infra fényforrással juttatja a jótékony polarizált fényt a kívánt testfelületre.

A POLARISOL készülékek polarizáltsági foka közel 100%, ami nagy mennyiségű és koncentráltan előállított fénykibocsátással párosul, mindez garantáltan káros UV-sugarak kibocsátása nélkül.

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése