Polarizált fény - Érdekességek

A polarizált fény a természetben

Kevesen tudják, hogy a polarizált fénnyel a természetben is találkozhatunk égi, föld - és vízfelszíni fajtájában is. Fejletlen látószerveinknek köszönhetően ezek a sugarak számunkra láthatatlanok, azonban számos élőlény mindennapjainak fontos részét képezik. A szitakötők, a méhfélék vagy éppen a sáskák éppúgy használják tájékozódáshoz, mint táplálékszerzéshez vagy szaporodáshoz.

A POLARISOL orvostechnikai termékek kategóriájukban a legnagyobb, akár 1600 cm²-es felület polarizált fénnyel történő besugárzására is képesek, így eredményesebb és gyorsabb kezelést tesznek lehetővé. A POLARISOL technológia CREE LED izzói a gyártó által garantált 20 000 üzemórán keresztül képesek szolgálni az Ön igényeit. 

Polarizált fényterápiával már több mint 100 éve folytatnak kezeléseket, de a korábbi halogénizzós megoldást mára a japán, többrétegű (multi-layer) polarizációs fóliarendszer, a LED technológia és az infraizzók együttese váltotta fel, így sokkal nagyobb testfelületeket fedhetünk le a használatuk során. 

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése