Impresszum

A honlap fenntartója:
Polarisol Kft.
Székhely: 3530 Miskolc, Széchenyi István út 66-68. 
Cégjegyzékszám: 05-09-028797
Adószám: 24734248-2-05
Nyilvántartási szám: NAIH-86604/2015

Kamarai tagság: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


Elérhetőség:
Közonti iroda és bemutató terem: 1111 Budapest, Gubernátor Ház - Irinyi József utca 5., V.emelet 5.
Telefon: +36 30 954 8797
E-mail: info@polarisol.com  
Internet: www.polarisol.com

 

Szerverüzemeltetés:
Smilepartner Zrt.
Székhely: 1027 Budapest, Tölgyfa u. 24.
Cégjegyzékszám: 01-10-047935
Adószám: 24765064-2-42
Elérhetőség:
Levélcím: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 41.
Telefon: +36 1 788-3907
E-mail: info@smilepartner.hu  
Internet: www.smilepoint.hu

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé. Tájékoztatjuk Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése