Cégtörténet

Cégtörténet

A 2014-ben alapított POLARISOL Kft. vezetői azt az üzleti célt tűzték ki maguk számára, hogy olyan innovatív, polarizált fényt kibocsátó orvostechnikai eszközöket alkossanak, amelyek mindenki számára elérhetővé teszik a polarizált fény jótékony hatásait.

A POLARISOL alapítóinak döntése alapján a készülékeket Magyarországon gyártják, így a szellemi tudás, a meglévő és a jövőbeni fejlesztések eredményei nem külföldön, hanem hazánkban hasznosulnak, növelve a magyarországi munkahelyek számát.     

A POLARISOL termékek magyar mérnöki tudás és szabadalom alapján, japán, német és amerikai csúcstechnológiára épülnek.

A korábbi tükrös technológiával és a halogén izzó használatával szemben, immár a többrétegű (multi-layer) polarizációs fólia rendszer, a kategória legnagyobb optikai felülete és az innovatív LED technológia gondoskodik arról, hogy nagyobb mennyiségű és koncentráltabb fényt bocsáthassanak ki a POLARISOL készülékek.

Az ergonomikus kialakítás és a tabletszerű design biztosítja a könnyű kezelhetőséget, az egyszerű szállítást és tárolást, az elegáns megjelenést és az igazi használati élményt.

A cég vezetése a vállalat fejlesztése során egyesíteni kívánja a világ élvonalbeli technológiáit a korábban is alkalmazott sikeres értékesítési módszerekkel és a legkorszerűbb marketing eszközökkel.

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése