POLARISOL Medical Pro

Egészség, szépség és well-being élmény minden nap
POLARISOL Medical Pro polarizált fényt kibocsátó közérzetjavítóorvostechnikai készülék

A POLARISOL Medical Pro a polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszközök legújabb és legmodernebb változata, amely teljesebbé, egészségesebbé és boldogabbá teheti az Ön és családja életét is.

Otthoni családi és professzionális humángyógyászati, állatorvosi használatra, wellness- és spa terápiás központokban, gyógyfürdőkben, szépségsza­lonokban, sportklubokban, fodrászatokban egyaránt ideális készülék.

Az innovatív, többrétegű (multi-layer) polarizációs fóliarendszer és LED technológia, a kiemelkedő tervezés és a tabletszerű design lehetővé teszi, hogy a POLARISOL Medical Pro egy könnyen használható, nélkülözhetetlen eszköz legyen, része az Ön mindennapi életének.

A POLARISOL Medical Pro csupán 1,2 kg, a polarizált fény által megvilágítható testfelület, kategóriájában a legnagyobb, több mint 400 cm².

Ha a POLARISOL Medical Pro mellett dönt, nemcsak egy gyógyító és általános közérzetjavító orvostechnikai eszközt választ családjának, hanem egy olyan készüléket is, amely akár orvosi, állatorvosi rendelőjének vagy kozmetikai, wellness szalonjának értékes munkaeszköze lehet.

Már napi 15-20 perces használattal érezheti a polarizált fény jótékony hatásait.

 

Megrendelés  Online

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése