Jó közérzet - általános közérzetjavítás

Általános közérzetjavítás

A POLARISOL egyik legfontosabb célja mindennapi életünk teljesebbé tétele, egészségünk, hangulatunk, közérzetünk javítása.

A POLARISOL mindenki számára elérhetővé teszi a relaxáció és wellness-élményt a rohanó hétköznapokban. A jobb közérzet egyben egészségesebb életvitelt is jelenthet. A fény ereje, a kellemes, lágy, simogató érzés, a regenerálódásra szánt percek együtt nyújtják a különleges POLARISOL élményt.

Ha napi 2-3 alkalommal, 15-20 percen keresztül feltöltjük testünket a polarizált fény energiájával, közérzetünk látványosan, érezhetően javulhat, és minőségi változás állhat elő életünkben.

A POLARISOL készülékek mérete, kialakítása, és könnyű hordozhatósága miatt bárhol, szinte bármilyen körülmények között alkalmazhatók.

Reggel, ébredés után néhány perces POLARISOL fényterápia már pozitívan alapozhatja meg hangulatunkat, töltheti fel szervezetünket.

A POLARISOL akár utazás közben, vagy az irodai ebédszünetben is használható, de a nap kellemes zárásaként is szolgálhat a polarizált fényterápia.

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése