Hatékonyan és kíméletesen a ráncok ellen polarizált fénnyel

Hatékonyan és kíméletesen a ráncok ellen polarizált fénnyel

Hatékonyan és kíméletesen a ráncok ellen polarizált fénnyel

A POLARISOL forradalmian új technológiával készült polarizáltfény-terápiás készülék, amely hatékonyan lép fel a ráncok elleni küzdelemben - tűszúrások, fájdalom és kockázatok nélkül

 

POLARISOL polarizált fénye képes behatolni a bőrbe és kitágítani a pórusokat anélkül, hogy az megsértené a bőrszöveteket ezzel lehetővé téve a ható- anyagok gyorsabb és hatékonyabb felszívódását.

A polarizált fény napfényhez hasonló módon ható sugarai fokozzák a szervezet energiaellátottságát, optimalizálják annak működését, mindezt káros UV-sugarak kibocsátása nélkül. Kúraszerű alkalmazásával csökken az idők során kialakult ráncok mélysége, a bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható kiegé- szítő, (de akár önálló) kezelésként is. Rendszeres használata a megelőző, szépészeti és esztétikai bőrkezeléseken felül hatékonyan alkalmazható olyan bőrproblémák kezelésére is, mint a bőrfelszín szabálytalan elszíneződése (pigmentfoltok), negatív faggyúmirigy változások, vagy az esztétikai-bőrgyó- gyászati problémák (hámlasztás) kezelése.

A POLARISOL polarizált fénye a kozmetika területén a következő bőrproblémákra nyújthat segítséget

• felületi ráncok kisimítása

• kitágult pórusú bőr, a bőr energiaszegény területeinek, fejbőr és hajproblémák, valamint a cellulit kezelésére

•  kollagénszintézis serkentése

• kozmetikai készítmények (krém, szérum, pakolás) aktív ránctalanító, hidratáló, regeneráló, feszesítő hatóanyagainak a bőrben történő felszívódásának elősegítése

• szőrtüszőgyulladás kezelése, keloidképződés csökkentése

• kozmetikai kezelést (mitesszer, akne, stb) követő foltos pirosság, gyulladás azonnali csökkentése

A magyar gyártói háttérrel rendelkező POLARISOL polarizált fényt kibocsátó well-being eszközei a legmodernebb technológiákat egyesítik. A termékekben az innovatív japán többrétegű (multi-layer) polarizációs fóliarendszer, az amerikai és a német fényforrás gyártóinak korszerű technológiái egyesülnek. A POLARISOL termékek 400-850 nm-ig terjedő hullámhossz tartományban bocsátják ki a polarizált fényt, ezért sokkal alacsonyabb és a bőrszövet számára ideális a hőhatás, mint az egyéb technológiákon alapuló, polarizált fénynyel működő készülékek esetében. A POLARISOL a kategóriájában legnagyobb testfelület bevilágítására ké- pes, ergonomikus kialakításának és kis súlyának kö- szönhetően könnyen hordozható.

A POLARISOL készü- lékek polarizáltsági foka közel 100%, ami nagy mennyiségű és koncentráltan előállított fénykibocsátással párosul. Látogasson el a POLARISOL bemutatóterembe, ahol kipróbálható, és tanfolyamon elsajátítható a polarizáltfény-terápiás kezelés alkalmazása, s ahol a közös üzleti lehetőségekről is szívesen informálják leendő partnereiket!

Keresse a POLARISOL standját a Beauty Forum szakkiállításon, és tapasztalja meg saját bőrén a polarizált fény regeneratív hatásait! 

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése