Így hat ránk a polarizált fény!

Így hat ránk a polarizált fény!

Így hat ránk a polarizált fény!

A napfény, azaz a  fény gyógyító hatásáról már Hippokratész is említést tesz, igaz, utána sokáig, méltatlanul feledésbe merült, és csak a reneszánsz korban fedezték fel újra: mint sok minden mást. A polarizált fényt az orvostudomány a múlt század negyvenes évei óta használja. De hogyan hat ránk a polarizált fény? Mi a polarizált fény titka?

 

Egy elképesztő bizonyíték: így hat rád a fény

Körülbelül 15 évvel ezelőtt volt Magyarországon az egyik legelképesztőbb tél. Még a meteorológusok is döbbenten figyelték az adatokat. Heteken keresztül volt alacsony rétegfelhőzet hazánk felett. Ez az alacsony felhőzet kiegészült egy anticiklonnal – amikor a szél egyáltalán nem fújt - aminek az lett az eredménye, hogy folyamatosan szmogba, és ködbe borult az ország: azon a télen szinte állandóan 0 fok körüli, borongós, nyálkás idő volt. Szinte egész télen nem sütött a nap, ami miatt drámaian megnőtt az SAD (azaz a fényhiány okozta depressziós) esetek száma.

 

Bioritmus

A fény alapvetően befolyásolja a bioritmusunkat: nem csak az alvás, és az ébrenlét fázisait, hanem szinte valamennyi belső szervünk működését, napi ritmusát befolyásolja. Hatással van a vérnyomásra, a testhőmérsékletünkre, még a pszichés állapotunkra is.  Képzeld el, hogy nincs fény, hogy soha nem süt a nap:  egyértelmű, hogy a szervezetünk megzavarodik. Mutatunk, néhány egészen hihetetlennek tűnő adatot, amiből kiderül, milyen fontos, a fény.

 

Soha nem gondoltad volna, hogy összefügg a fénnyel

Éjjel kettő óra körül sötét van: ezt pontosan tudja a szervezetünk, ezért akkor alszunk a legmélyebben. Hajnali 4 körül (még mindig sötétben) a legalacsonyabb a testhőmérsékletünk. Nagyjából 8 körül várható bélmozgás. A nap közepén (ilyenkor van a nap is a legmagasabban az égen) szervezetünk is a csúcsra járatja magát: 10 és 14 óra között vagyunk a legéberebbek,  akkor a legjobb a kondink, és nagyjából 15 órára a legjobb reakcióidővel, tökéletes koncentrációval rendelkezünk. Ez aztán fokozatosan csökken -  19 óra után gyorsan - mígnem mély álomba zuhanunk. Könnyű belátni tehát, hogy a fény az éltető elemünk.

 

Így, és ebben segít a polarizált fény

A polarizált fény sejtszinten hat a szervezetedre. Javítja a sejtfal, és a membránok áteresztőképességét, a sejten belüli energiafolyamatokat, növeli a sejt energiaátalakító képességét, ezért sokkal hatékonyabb lesz a sejtközi információátadás, és enzimreakciók indulnak be. A polarizált fény  energizálja a szervezetet, növeli a teljesítőképességet, javítja az immunrendszert, a pszichés állapotot. Fizikai hatásai is vannak, mert a polarizált fény növeli a sport, és az iskolai teljesítményt, sőt a koncentráció-készséget, méregtelenít és még számos egyéb gyógyhatása van.

 

A polarizáltfény-terápia

A polarizáltfény-terápia segíthet allergiás megbetegedések csökkenésében, betegségek megelőzésében, szív-és érrendszeri problémákban, és javítja a vérképet. Hatékony  menstruációs problémák, migrén, bőrsérülések, traumák, függőségek, mozgásszervi betegségek, belgyógyászati betegségek esetében is.  

Ismerd meg a Polarisol Medical Mobilo otthoni fényterápiás eszközt. Kattints: http://www.polarisol.com/webshop/polarisol-medical-mobilo

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése