Polarizált fény az állatok gyógyulásáért!

Polarizált fény az állatok gyógyulásáért!

Polarizált fény az állatok gyógyulásáért!

Számtalan orvosi, szakmai publikáció jelent meg arról, hogy a polarizáltfény-terápiát sikeresen alkalmazták embereken: például sebgyógyításkor, húzódások, vagy törések esetén, vagy akár bőrsérülések, traumák esetén. Azt viszont kevesen tudják, hogy a polarizáltfény-terápia segíthet az állatokon is: legyenek haszonállatok, vagy a házi kedvencünk.

Polarizált fény, és a háziállatok

Amerikában (ahol sokkal régebb óta alkalmaznak háziállatokon polarizáltfény-terápiás kezeléseket) nemrég jelent meg egy könyv, amelyikben esettanulmányokkal írják le azt, hogyan segített a polarizált fény olyan kutyákon, cicákon, és lovakon, akiken műtétet hajtottak végre, vagy akkor, amikor a kedvencüknek „sportsérülése” lett: meghúzódott, esetleg csontja tört. Lovaknál több esetben sikeresen alkalmazták bőrbetegségek esetében is, sőt, a kutatók - és amerikai állatorvosok - egyre többször alkalmazzák a fényt egzotikus állatok kezelésekor is.

A Magyar Állatorvosi Kamara szerint is hatásos

A Magyar Állatorvosi Kamara Alternatív Állatgyógyászati Tagozata szerint a polarizált fény hatékony kezelés, akár önmagában, akár kiegészítő kezeléskor is. A kamara, leginkább fájdalomcsillapításkor, különböző baleseti esetekkor (zúzódás, törés, ficam) és izomgörcsök kezelésekor tartják különösen hatékonynak a módszert.

Így gyógyult meg az elefánt

Új Zélandon - az aucklandi állatkertben - él Kashin, az elefánt. Az elefánt lábát meg kellett operálni, és az operációja után kialakult gyulladt sebet, valamint a pofa részen található másik nem gyógyuló sebet kezelték polarizált fénnyel naponta kétszer. A polarizált fénykezelés hatására az elefánt pofáján levő seb 1 hét alatt teljesen meggyógyult, míg a lábán lévő seb 3 hét kezelés után jelentősen csökkent, az állatkerti látogatók nagy örömére, hiszen Kashin nagy kedvenc.

Polarizált fény, több tej

Több mint hat évvel ezelőtt egy érdekes kísérletet hajtottak végre Magyarországon. Dr Fenyő Márta és munkatársai azt vizsgálták, hogy ha teheneket polarizált fénnyel kezelnek, akkor az hogyan hathat a tehén tejtermelésére. Az eredmény egyértelműen azt mutatta, hogy a tehenek sokkal több, és jobb minőségű tejet adtak a kezelés hatására.

Hogyan használd a Polarisol készülékeket a kedvencednél?

Ami a legfontosabb: fokozatosan szoktasd hozzá a kezelésekhez, így gyorsan kialakul bennük a bizalom (főleg, mert fájdalommentes). Nyugodtan használd gyulladáscsökkentésre, immunerősítésre, hegkezelésre, sebek esetén, vagy törés, zúzódás, ficam esetén is, konzultálva az állatorvosotokkal.

Ide kattintva tudhatsz meg többet az állatgyógyászati használatáról a készülékeknek: http://www.polarisol.com/allatgyogyaszat

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése