Kozmetológia

Polarizált fény a kozmetológiában

Az emberek hagyományosan az egészséges arc- és testbőrt tartják a szépség, a fiatalság szimbólumának.

A különböző professzionális és otthoni alkalmazásra tervezett fényterápiás szépészeti és gyógyászati eljárások, technológia megoldások – így a POLARISOL termékek is – főként a bőröregedés lassítása, a bőrszerkezet javítása, regenerálása és megszépítése céljából terjedtek el világszerte.  

A fényterápiás berendezések kozmetológiai használata azonban a megelőző, szépészeti és esztétikai bőrkezeléseken felül kiterjed olyan problémákra is, mint a bőrfelszín szabálytalan elszíneződéseinek (pigmentfoltok), a negatív faggyúmirigy változásoknak, vagy az esztétikai-bőrgyógyászati problémák kezelése (hámlasztás).

A betegségek, balesetek okozta külső, látható jegyek enyhítésére és szépítésére szintén alkalmazható a polarizált fény, éppen úgy mint a cellulit nyomainak csökkentésére. Így önbizalmunk napról napra erősödhet.

A balesetekből eredő égési sebek, traumás baleseti és műtéti hegek felfekvések, lábszárfekélyek esetében talán kevesebben gondolnak a polarizált fényre mint megoldásra. Pedig ezek kezelése nemcsak orvosi kérdés, hanem szépségünk kiteljesedésének is a része, mivel súlyos lelki gátlások kialakulását akadályozhatja meg. A POLARISOL segítségével e problémáknak a látható jelei látványosan és tartósan csökkenthetőek, így egy-egy égési sérülés vagy műtéti heg, esetleges felfekvések helye már nem csúnyítja el testünket, nem rontja megjelenésünket.

A hétköznapi kellemetlenségek orvosolására is alkalmazható a polarizált fényterápia. Az ajakherpesz (herpes simplex), vagy a főként fiatalokat érintő, de felnőtt korban is előforduló akne (pattanás, mitesszer) jeleinek csökkentésére is sokan használnak ilyen eszközöket. Sokan számolnak be a felületi baktériumfertőzések, az övsömör (herpes zoster), pikkelysömör (psoriasis) vagy a vele született bőrgyulladás (atópiás dermatitisz) tüneteinek sikeres csökkentéséről is.

A bőrhibák és elváltozások megjelenése mellett a kozmetológia másik fontos kihívása a bőr öregedése. Az öregedés első, nyilvánvaló nyomai először a bőrön jelentkeznek. A bőr öregedését egy komplex belső biológiai folyamat befolyásolja (genetika, a sejtek anyagcseréje, hormon- és anyagcsere-folyamatok), és nagy hatással vannak rá a káros külső környezeti tényezők (napsugárzás, légszennyezettség, dohányfüst, vegyi anyagok, toxinok).

Ezek a tényezők vezetnek együtt a bőr öregedéséhez, aminek a leginkább szembetűnő jelei a felszíni és mély ráncok, a kiszáradt, fakó bőrszerkezet, a kollagéntartalom csökkenése és a bőr rugalmasságának elvesztése.

Megfelelő eszközökkel csökkenthetjük az öregedés nem kívánt, árulkodó jeleit.

A polarizált fényterápiás készülékek nagy előnye, hogy kockázatmentesen, orvosi és speciális technikai személyzet igénybevétele nélkül is használhatóak, otthoni és professzionális szépségipari környezetben egyaránt. 

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése