Cofidis Webshop Hitel

Cofidis Webshop Hitel

INFORMÁCIÓK A HITELRŐL 

Néhány érv a Cofidis Webshop hitel mellett:

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhet
 • Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire és levesszük Önről az adatrögzítés terhét is.
 • Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
 • Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait

Reprezentatív példa Standard II. konstrukció esetén:
POLARISOL Mobilo 199.000 Ft
Referencia THM: 25,99%
Önrész: 0 Ft
Futamidő: 18 hónap
Törlesztő részlet: 13.291 Ft (429 Ft/nap)
Kezelési költség: 0 Ft
Fizetendő teljes összeg: 239.248 Ft
Hitel teljes díja: 40.248 Ft (2.236 Ft/hó, 72 Ft/nap)

Reprezentatív példa Promóciós konstrukció esetén:
POLARISOL Pro 519.000 Ft
Referencia THM: 19,99%
Önrész: 0 Ft
Futamidő: 18 hónap
Törlesztő részlet: 33.370 Ft (1.076 Ft/nap)
Kezelési költség: 0 Ft
Fizetendő teljes összeg: 600.660 Ft
Hitel teljes díja: 81.660 Ft (4.536 Ft/hó vagy 146 Ft/nap)

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételérő l szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a kamat mértéke a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Polarisol Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, a Cofidis Áruhitel további részleteiről kérjük, érdeklődjön személyesen, vagy telefonon keresztül, valamint a http://www.cofidis.hu/aruhitel weboldalon.

GYIK 

A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?

A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?

Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a +36-1-501-0306-os telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?

Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal  megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követő 7 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse, és a futárszolgálat számára átadja. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. napig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén kihez fordulhatok?

Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon: +36-1-920-1264

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A Cofidis ügyfélszolgálatán: +36 1 354 5000

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK 

Személyi igazolvány – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata

Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata

Adókártya – az első oldal másolata

Jövedelemigazolás

500 000 Ft alatt

 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának a másolata arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámla formátuma lehet eredeti, fénymásolat vagy online bankból nyomtatott kivonat) vagy Munkáltatói igazolás.
 • Nyugdíjas: nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett

 • Alkalmazott: munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a nyugdíjfolyósító által kiállított határozat a véglegesítésről

A hiteligénylés alapfeltételei 

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 65.000 Ft- os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

 

Szeretném ingyenesen kipróbálni a POLARISOL készüléket és visszahívást kérek.

termék a kosárban

Kosár megtekintése